1A Pharma Levetiracetam 1000mg (Filmomhulde tablet)

De bijsluiter voor 1A Pharma Levetiracetam 1000mg (Filmomhulde tablet) kunt u hieronder gratis bekijken en downloaden. Onderaan de pagina vindt u een handig overzicht van de werkzame en hulpstoffen van dit medicijn. Als u meer informatie wilt over deze stof(fen), dan kunt u dit vaak vinden in het Farmacotherapeutisch Kompas. U kunt ook onze Veelgestelde Vragen lezen en de ervaringen van andere consumenten met dit medicijn.

Registratie: RVG 108543

LET OP: Lees de hele bijsluiter goed door voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er staat belangrijke informatie in. Download de bijsluiter om hem te bewaren, deze heeft u later wellicht weer nodig. U kunt in de bijsluiter zien wanneer deze voor het laatst is goedgekeurd. Neem bij twijfel contact op met uw huisarts.

Bijsluiter

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze bijsluiter alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de bijsluiter (PDF, 0,26 MB)

advertisement

Overige informatie
Merknaam1A Pharma
Werkzame stoffenLevetiracetam
HulpstoffenCellulose (microkristallijn) (E 460), Croscarmellose Natrium (E 468), Crospovidon (E 1202), Hyprolose (E 463), Hypromellose (E 464), Macrogol 600, Magnesiumstearaat (E 470B), Povidon K 25 (E 1201), Siliciumdioxide (E 551), Talk (E 553 B), Titaandioxide (E 171)
VormFilmomhulde tablet
ToedieningOraal gebruik
RVG nummerRVG 108543

Veelgestelde vragen

Ik ervaar een bijwerking die niet in de bijsluiter genoemd wordt, wat kan ik doen? Geverifieerd
Bijwerkingen kunnen gemeld worden bij het Bijwerkingencentrum Lareb.

Ik vind dit nuttig (106)
Ik heb moeite om mijn medicatie door te slikken, wat kan ik doen? Geverifieerd
Door uw hoofd iets naar voren te buigen, kunt u de tablet of capsule makkelijker doorslikken. Als dit niet helpt kunt u in aan uw apotheke vragen of het mogelijk is het medicijn in te nemen met een andere substantie dan water, zoals melk of yoghurt. Afhankelijk van uw medicijn kan de apotheker ook andere tip geven voor het makkelijk innemen van het medicijn.

Ik vind dit nuttig (25)
Kan ik medicijnen gebruiken na het verlopen van de houdbaarheidsdatum? Geverifieerd
Gebruik nooit medicijnen waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen. De werking kan minder of anders zijn, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Ik vind dit nuttig (15)
Ik gebruik een medicijn dat gekoeld bewaard moet worden, wat is de beste plek in de koelkast om dit te doen? Geverifieerd
In een koelkast met vriesvak is dit de plank direct onder het vriesvak. In een koelkast met groentelade is het de plank boven de groentelade. Dit zijn de koelste plekken en dus het beste om bederfelijke medicijnen te bewaren.

Ik vind dit nuttig (11)
Kan ik medicijnen bij het restafval doen? Geverifieerd
Nee, lever (restanten) medicijnen altijd in bij de apotheek. Zij zullen zorgdragen voor een verantwoorden verwerking.

Ik vind dit nuttig (9)

Praat mee over dit product

Deze bijsluiter is oorspronkelijk gepubliceerd door 1A Pharma.